Kan du tælle til 90?

Det kan regeringen ikke, og ordet ‘løftebrud’ bliver da relevant i næste spørgetime.
Farvel til checken på de 5’000kr.
Mette F havde lige glemt, at de er en mindretalsregering, da Socialdemokratiet lovede 5’000kr i økonomisk hjælp til 290’000 ældre.

På trods af kritik fra topøkonomer og Det Konservative Folkeparti, så valgte de at forsøge at gennemføre det alligevel.

Så nu står regeringen med håret i postkassen. For den bliver ikke gennemført.

Men nu er det lagt ind under den grønne skattereform, og det ser vi da frem til. Det betyder at Socialdemokratiet ikke kan forsøge at købe 290’000 stemmer med en check, men nu skal vi forhandle om inflationshjælp, i samarbejde med de borgerlige.

Vi er nødt til at spare, det er det man gør når pengene ikke rækker.

Og så skal vi sikre at vi kommer hurtigt igen, det gør vi ved at sikre erhvervslivet.

Skab vækst. Sænk skatten.

Kan du få penge til at vokse?

Det har vi nogle ret geniale erhvervsdrivende på Fyn der kan. Det kan de også selvom vi satser på en grøn omstilling. Derfor skal vi lette skatten i den nye grønne skattereform 🍀

Når en virksomhed udvikler et alternativt produkt eller komposit som glasfiber eller lignende, der giver et grønnere produkt end de almindelige syndere. Så er det da en virksomhed, som vi skal udvikle på, støtte op om. Vi skal med andre ord investere i den grønne omstilling, det kan vi bl.a. ved at lette skatten for den lokale entreprenør eller virksomhed.

Med regeringens nuværende udspil, så skal vi beskattes yderligere 2 mia. kroner.

Det gør det næppe mere attraktivt, at drive virksomhed.

Vi skal sikre vækst og arbejdspladser. 🏡

Jeg er helt og aldeles FOR CO2-afgiften, men jeg mener også, at de skruer på de forkerte knapper lige for tiden. Vi er et land hvis råstof er viden, det er det råstof jeg mener vi skal bruge her. Vi skal se den grønne omstilling som en investeringsmulighed, ikke bare endnu en skat oven i de 10 mia. kroner, som den røde regering allerede har hævet skatterne med.

Let skatten i den grønne skattereform!

Er du enig?

Gør skat mere spiselig

Hvis en tidligere departementschef i Skatteministeriet ikke kan finde ud af, at udregne sin egen indkomstskat; så vil jeg vove den påstand at det er for besværligt og uoverskueligt.
Det kan gøres nemmere, mere spiselig, og det foreslår vi at vi gør.

Hvis man laver skattesystemet korrekt, så kan man regne sin indkomstskat ud på en post-it. Imens man sidder i toget. 🚂
Og taler med sidemakkeren. 🗣
Samtidig med at man løser en kryds-og-tværs. ✍️
Hvis man kan det, så mener jeg at man har lavet et skattesystem som er acceptabelt. 👍

Vi foreslår i Det Konservative Folkeparti at man laver et nyt og mere simpelt system, vi har endda lavet det så det ikke koster nogen en krone. Hele systemet er mere simpelt og overskueligt, og det er der vel næppe nogen der kan være imod.
Skatten skal være forståelig og simpel.
Simpelthen.

Det betyder ganske vist ikke at vi skruer i skatten, det har vi jo ikke flertallet til endnu. Men når valget kommer, og skulle vi få et blåt flertal, så lover jeg at vi vil arbejde for at sænke skatten, så vi får bedre råd.

I stedet for at give jer jeres egne penge tilbage (feriepenge, varmechecks m.m.) så mener jeg nemlig at det ville være meget nemmere hvis I havde beholdt flere af jeres egne penge helt fra starten.

Et simplere, og mere spiseligt skattesystem!

Det kan vi da kun alle være enige i.

Politiet er garanten for vores tryghed som borgere.

I døgndrift går modige mænd og kvinder på arbejde for at beskytte os mod kriminelle. Desværre beskytter vi ikke altid selv vores betjente godt nok. De kan nemlig opleve at få deres ansigt, navn og tjenestenummer delt på sociale medier. 📸

Man skal som betjent ikke frygte for at blive chikaneret på sociale medier, fordi man passer sit arbejde. Vi har fx set videoer gå rundt af en kvindelig betjent, mens hendes navn, adresse og navn på børnenes skole blev oplæst. Det vil vi gøre ulovligt for at passe bedre på vores betjente.

For det kan have store konsekvenser for en betjent at blive chikaneret og truet på sociale medier. Det kan føre til, at betjente stopper i politiet, eller at det bliver sværere at rekruttere nye betjente. Chikanen kan også betyde, at betjente må sygemelde sig med stress og symptomer, der ligner PTSD.

Det skal ikke være ulovligt at tage billeder eller optage video af betjente som dokumentation, hvis man er blevet uretfærdigt behandlet. Men det skal sendes til Den Uafhængig Politiklagemyndighed – ikke lægges op på Facebook. Det skal ikke være op til folkedomstolen på sociale medier at agere anklager.